luni, 13 noiembrie 2017

Eu nu te învăţ să faci muzică, tu nu mă înveţi cum să vând... sau EDIFIER. Hai să facem schimb de roluri!

-            Bună ziua.
-            Bună ziua. Cu ce vă pot fi de folos?
-            Aş doriun sistem audio cu care să pot lucra în studio.
-            Îmi permiteţi câteva întrebări?
-            Bineînţeles.
-            Înteleg că aveti un studio. Sunteţi profesionist sau amator?
-            Amator spre profesionist.
-            Ce doriţi să faceţi în acel studio?
-            Păi aş vrea să compun şi să mixez cîteva piese cu care să mă prezint la un specialist.
-            Deci ca să înţeleg, vă propuneţi să vă testaţi, să verificaţi aptitudinile componistice şi de producător.
-            Exact.
-            Vă propuneţi să produceţi şi pentru altcineva?
-            De ce? E ceva greşit?
-            Nu. Dar atâta timp cât dumneavoastră nu stăpâniţi întru totul tehnica de producţie şi post producţie, să nu faceţi greşeli nedorite.
-            Am venit să cumpăr sau să completez un test de...
-            Îmi cer scuze. Acest mic chestionar mă ajută să ştiu ceea ce doriţi ca să vă pot recomanda ceva pe măsura dorinţelor dumneavoastră.
-            Am înţeles.
-            O ultimă întrebare.
-            Vă rog.
-            Îmi puteţi spune cam care este marja în care vreţi să vă încadraţi cu preţul produsului?
-            Dumneavoastră o să îmi propuneţi şi eu o să mă decid.
-            Bineînţeles. Întrebam, ca să ştiu, să nu exagerez.
-            Deci?
-            Acum chiar că este o ultimă întrebare: aţi mai lucrat în studio?
-            Da. Bineînţeles. Numai că la ce am, sunetul nu mă satisface, nu corespunde şi nici toate cablurile înşirate pe jos nu mă încântă prea tare. Mai ales dacă voi coopera şi cu alti solişti sau compozitori. De ce mă intrebaţi?
-            Mi-am permis să vă întreb pentru că noi avem amenajate câteva boxe în care puteţi testa echipamentul despre care vă voi oferi datele tehnice.
-            Super. Excelent. Nu mă aşteptam la aşa ceva.
-            Nici o problemă nu degeaba suntem Magazinul Tău, locul unde cumperi rapid şi inteligent . Şi mi-aş permite să adaug - dacă acceptăm spusele lui Beethoven, putem spune că „muzica este mediatorul dintre viața spirituală și cea senzuală” iar noi vom face tot posibilul să vă ajutăm să creeaţi şi să redaţi ceea ce simţiţi că trebuie. Căci „deși spiritul nu este stăpân pe ceea ce creează prin muzică, totuși este binecuvântat în această creație, care este mai puternică decât artistul”. Deci rolul şi rostul nostru este să dăm aripi sunetului  astfel încât să ne poată purta acolo unde îşi propune.
-            Eu aş spune să trecem la treabă pentru că nici eu nu am venit să vă povestesc despre  inginerul de sunet şi menirea lui, despre compozitor, despre textier, despre rolul mentorului sau despre secretele amestecului de succes.
-            Bineînţeles. Sper că nu am răpit prea mult din timpul dumneavoastră dar datoria mea este să vă prezint absolut totul despre produse şi calităţile lor.
...
-            V-am ascultat şi am probat produsele prezentate. Mai aveţi şi altceva sau trebuie să îmi clarific  opţiunea?
-            Aşa e. La urmă, dar nu în ultimul rând, aş vrea să vă prezint acest sistem de sunet prezentat de o firmă deosebită care a plecat la drum in 1996. EDIFIER a pornit ca o companie axată doar pe piaţa din China dar în scurt timp a ajuns, datorită calităţii produselor, a tehnologiei folosite, a designului creat special pentru produsele sale incluzânt şi o uşoară tentă futuristică, să se dezvolte ca organizaţie internaţională importantă având o arie de răspândire ce include Japonia, Statele Unite şi Canada, America de Sud, Europa şi toata regiunea Asia – Pacific. Deci vorbim de o Companie cu o dezvoltare atât pe verticală cât şi pe orizontală care pune accentul pe cele trei mari concepte: pasiunea pentru sunet, pasiunea pentru design și pasiunea pentru calitate. EDIFIER şi-a propus şi s-a calificat pentru poziţia de lider incontestabil, recunoscut la nivel internaţional în furnizarea de soluţii audio premium oferind cea mai buna experienţă audio posibilă.


-            Eşti tare de tare. Îmi place. Şi care e produsul minune?
-            Este vorba de sistemul de boxe S2000Pro, EDIFIER ce intră în domeniul producției muzicale. Acest sistem este conceput pentru înregistrarea și mixarea la domiciliu. Pentru un maximum de claritate, difuzoarele sistemului S2000Pro oferă, împreună, o putere de 130 watt, folosind un bass de 5.5 inch cu diafragma din aluminiu și un set de înalte de ultimă tehnologie (planar magnetic), pentru o experiență acustică excelentă.
-            Deci unde pot să-l încerc?
-            În boxa numărul 1. Pare ciudat, dar este vorba de un sistem de top într-o boxă de prim rang.
-            Ok. Să-l văd.
-            Poftiţi vă rog.
-            ...
-            Deci?
-            Suuuuper. Îmi place.
-            Şi ca o completare la expunerea precedentă pot să adaug că aceste boxe au multiple conexiuni, incluzând următoarele intrări: optic, coaxial, aux, balance si bluetooth. Deci sistemul ideal pentru „fără fire înşirate”. Sistemul este proiectat cu componente de o calitate superioara îintr-o construcţie robustă, pentru o performanţă completă. Şi datorită celor patru presetări: vocal, monitor, clasic şi dinamic se ridică la cele mai înalte standarde şi cerinţe, îmbinând un sunet de ultima generaţie cu designul clasic.



-            Da. Ai dreptate.
-            Regina a murit, trăiască regina, căci fără nici o greşeală putem spune că „muzica este o revelaţie mai înaltă decât toată înţelepciunea şi filozofia şi ea, muzica este solul în care trăieşte, gândeşte şi inventează spiritul”.
-            Într-adevăr.
-            Acum eu o să vă las cu lista de preţuri, pentru ca dumneavoastră să decideţi în forul intim ce produs vă este mai aproape, care produs vă este mai drag.
-            Discreţie inutilă pentru că deja am ales.
-            Deci?
-            EDIFIER.
-            O alegere deosebită pentru un om deosebit.
-            Vă mulţumesc pentru sprijin şi suport.
-            Noi, eu în numele magazinului, vă mulţumim pentru alegerea făcută.
-            Pot opta pentru plată online şi transport la domiciliu?
-            Bineînteles.
-            Bună ziua.
-            La revedere.



Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu